Hande QC Laboratory

Siden etableringen,Handehar strengt krævet produktionsmiljøet, produktionsudstyret, produktkvaliteten og konstant styrket medarbejdernes træning og læring i alle aspekter. I vores kvalitetskontrolafdeling er vi udstyret med et perfekt QC-laboratorium for at imødekomme produkttest og kundernes behov maksimalt grad.

Vores QC-laboratorium er placeret på første sal i en af ​​vores to anlæg, og dækker et areal på omkring 600 kvadratmeter. Det rene område af det mikrobielle laboratorium dækker et areal på omkring 55 kvadratmeter. På nuværende tidspunkt er vores QC-laboratorium udstyret med to uafhængige klimaanlæg, som effektivt kan undgå krydskontaminering.

Hande QC Laboratory

HPLC-laboratoriet er udstyret med tre Agilent 1260;Generation II højtydende væskekromatografer og Agilents chromatografiske system i CDS-netværksversion. Systemet er udstyret med en revisionssporingsfunktion, og elektronisk signatur kan udføres efter elektronisk datagennemgang. Agilents ingeniører udfører software 3Q-bekræftelse og datasikkerhedskopiering og gendannelsesbekræftelse for systemet, hvilket effektivt kan sikre dataenes originale og integritet.

GC-laboratoriet er udstyret med tre Agilent 7890B gaskromatografer. Gaskromatografen og væskekromatografen deler det samme netværkssystem, som kan opfylde de samme ydeevnekrav som væskekromatografen.

ICP/OES-rummet er udstyret med Agilents ICP/oes-detektor til at detektere rester af tungmetaller i virksomhedens produkter.

Det infrarøde laboratorium er udstyret med et Shimadzu infrarødt spektrometer til infrarød identifikation af produkter.

Derudover har QC også et optisk rotationslaboratorium, mikrobiologisk laboratorium, stabilitetslaboratorium og andre relaterede faciliteter, som effektivt kan fuldføre testen af ​​virksomhedens produkter.


Indlægstid: Sep-02-2022