Karakteristika af Mogroside V

Mogroside V er naturlige sødestoffer ekstraheret fra momordica grosvenorii-planter. Mogroside V er en speciel triterpen-saponin, som tilhører en steroidforbindelse, med en molekylær formel på C60H102O29 og en molekylvægt på 1287,43. Der er mange isomerer af Mogroside V, hvoraf mogroside V er hovedkomponent, der tegner sig for 20% ~ 30% af det samlede indhold.Mogroside Ver et hvidt eller lysegult pulver, som er ekstremt sødt. Dets sødme er 300 gange mere end saccharose, men det indeholder næsten ingen kalorier. Mogroside V er opløseligt i vand og ethanol og kan forblive stabilt ved høje temperaturer.

Mogroside V

Som et naturligt sødemiddel,MogrosideV har følgende egenskaber:

1. Tilfredsstil sød smagsbehov. Det kan imødekomme folks efterspørgsel efter sødme uden at forårsage blodsukker og vægtøgning. Det er et ideelt valg for diabetikere og personer, der taber sig.

For eksempel kan en kop limonade, der bruger det i stedet for saccharose, spare omkring 100 kalorier.

2. Udnyt medicinske funktioner. Det er ikke kun et sødemiddel, men også en kinesisk lægeurt med de samme medicinske og spiselige egenskaber. Det har forskellige sundhedsfunktioner såsom at rense varme og fugte lungerne, lindre hoste og løse slim, sænke blodtrykket og antioxidantegenskaber.

For eksempel kan det hæmme aktiviteten af ​​angiotensin-konverterende enzym (ACE), og derved sænke blodtrykket.

3. Velegnet til højtemperaturbehandling. Det kan opretholde stabilitet ved høje temperaturer og vil ikke nedbrydes eller ødelægges, hvilket gør det velegnet til højtemperaturforarbejdede produkter såsom bagværk.

For eksempel kan den bruges til at lave kaloriefattige kager eller småkager.

4. Naturlig ikke-giftig. Det er et naturligt planteekstrakt uden kunstigt syntetiserede eller tilsatte ingredienser og har ingen giftige bivirkninger på den menneskelige krop. Det er blevet anerkendt af US FDA som en 'offentlig sikker mad'.

Forklaring: Den potentielle effekt og anvendelser nævnt i denne artikel er alle fra offentlig tilgængelig litteratur.


Indlægstid: Aug-11-2023