Hvad er Cepharanthine?

Cepharanthine er et ekstraordinært lægemiddel fra Japan, hvor det har været meget brugt i de sidste halvfjerds år til behandling af en række akutte og kroniske sygdomme med ringe kendte bivirkninger.CepharanthineDet har vist sig at kunne behandle medicinske tilstande med succes såsom alopecia areata, alopecia pityrodes, strålingsinduceret leukopeni, idiopatisk trombocytopenisk purpura, giftige slangebid, xerostomi, sarkoidose, refraktær anæmi, forskellige former for cancer, malaria, HIV, og nu theseptisk ny coronavirus.
Cepharanthineer et rent og naturligt ekstrakt af Stephania cepharantha Hayata-planten, en sjælden art, der er hjemmehørende på Kotosho Island, sydøst for Taiwan. Den er medlem af Menispermaceae-familien og vokser i øjeblikket i bjergområderne i det sydvestlige Kina og Taiwan.
Stephania cepharantha Hayata-planten blev oprindeligt brugt i traditionel kinesisk medicin. I 1914 rapporterede den berømte botaniker Bunzo Hayata om planten for første gang. To årtier senere rensede Dr.Heisaburo Kondo dens aktive ingrediens og gav den navnet "Cepharanthine."
Mindst 80 forskningsundersøgelser er nu blevet publiceret på Cepharanthine, som har vist dets bemærkelsesværdige virkninger på kroppen, og det er et officielt godkendt lægemiddel af det japanske sundhedsministerium.
Det er interessant at bemærke, at selvom forskere har forsøgt at producere syntetiske former for Cepharanthine, er det ikke lykkedes dem. Cepharanthine er kun effektivt, når det udvindes fra rødderne af Stephania Cepharantha Hayata-planten, så det bruges kun i sin naturlige form.
HvornårCepharanthineabsorberes i kroppen, det virker gennem flere biokemiske og farmakologiske mekanismer og genererer en enorm mængde gavnlige virkninger på ens helbred.


Indlægstid: 14. maj 2022