Kan resveratrol virkelig blege og modstå oxidation?

Kan resveratrol virkelig blege og modstå oxidation?I 1939 isolerede japanske videnskabsmænd en forbindelse fra en plante kaldet "resveratrol".Ifølge dets strukturelle egenskaber blev det navngivet "resveratrol", som faktisk er en phenolholdig alkohol.Resveratrolfindes bredt i naturen, såsom druer, Polygonum cuspidatum, jordnødder, morbær og andre planter.Det er det vigtigste råmateriale i den farmaceutiske, kemiske, sundhedsplejeprodukter, kosmetikindustrien.Ved anvendelse af kosmetik har resveratrol karakteristika af blegning og fjernelse af fregner, anti-aging og kan forbedre hudproblemer såsom melasma og rynker.
Resveratrol-modstår oxidation
Effekt og funktion af resveratrol
1. Hvidning
Resveratrolkan bruges som et hudblegemiddel, som kan hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase;Dyreforsøg og kliniske forsøg har vist, at 1 % resveratrol kan reducere pigmentering forårsaget af ultraviolet lys.Det modstår også let aldring ved at hæmme syntesen af ​​melanin, så huden bliver hvidere og chloasma mindre.
2. Anti aldring
Resveratrol har antioxidantegenskaber, som kan forsinke hudens fotoaldring ved at reducere ekspressionen af ​​AP-1- og NF KB-faktorer for at beskytte cellerne mod oxidativ skade forårsaget af frie radikaler og ultraviolet stråling.Forskningen viser, at lokal påføring af resveratrol på huden kan forhindre skader forårsaget af ultraviolet lys og hjælpe med at reducere tabet af kollagen og hudældningssymptomer.
Udvidet læsning:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. har mange års erfaring med planteudvinding. Det kan tilpasses efter kundernes behov. Det har en kort cyklus og hurtig leveringscyklus. Det har leveret omfattende produkttjenester til mange kunder for at imødekomme deres forskellige behov og sikre kvaliteten af ​​produktlevering.Hande leverer høj kvalitetresveratrol.Velkommen til at kontakte os på 18187887160 (WhatsApp-nummer).


Posttid: Jul-05-2022