Hudplejeeffekt af resveratrol i kosmetik

Resveratrol er en slags plantepolyphenol, som findes i vid udstrækning i naturen.Resveratrol er indeholdt i planter eller frugter som Polygonum cuspidatum, resveratrol, druer, jordnødder, ananas osv.Resveratrolkan bruges i en række forskellige effektivitetskosmetik, og det har god anvendelsesværdi på kosmetikmarkedet.
Resveratrol-hud
1、 Hudplejeeffekt af resveratrol i kosmetik
1. Oxidationsmodstand:resveratrolkan fange frie radikaler, reagere med frie radikaler i form af selvopofrelse og reducere skaden af ​​frie radikaler genereret af ultraviolette stråler på huden.
2. Reducer syntesen af ​​melanin: tyrosin er råmaterialet for melanocytter til at syntetisere melanin.Fordi resveratrols molekylære struktur ligner tyrosin, kan det forvirre tyrosinase til at virke sammen med det, for at reducere aktiviteten af ​​enzymet ved at indtage formen af ​​tyrosinase, så tyrosinase ikke kan hjælpe, når det katalyserer omdannelsen af ​​tyrosin til melanin, for at opnå effekten af ​​blegning.
3. Resveratrol kan også aktivere strt1-enzymaktiviteten af ​​mange livsrelaterede transkriptionsfaktorer og forlænge cellens livscyklus.Dette er det teoretiske grundlag for resveratrols anti-aging i sundhedsprodukter
4. Reducer inflammatorisk reaktion: resveratrol kan hæmme inflammatoriske faktorer som nej og PEG2 i processen med inflammatorisk reaktion og derved reducere inflammatorisk reaktion.
2、 Anvendelse af resveratrol i kosmetik
Ansigtsrens, toner, essens, lotion, ansigtscreme, gel, øjencreme mv
Udvidet læsning:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. har mange års erfaring med planteudvinding. Det kan tilpasses efter kundernes behov. Det har en kort cyklus og hurtig leveringscyklus. Det har leveret omfattende produkttjenester til mange kunder for at imødekomme deres forskellige behov og sikre kvaliteten af ​​produktlevering.Hande leverer høj kvalitetresveratrol.Velkommen til at kontakte os på 18187887160 (WhatsApp-nummer).


Posttid: Jul-05-2022