Hvad er fordelene ved paclitaxel polymermiceller?

Vi ved, at de varianter af paclitaxel, der er blevet markedsført, inkluderer paclitaxel-injektion, liposomalt paclitaxel, docetaxel og albuminbundet paclitaxel.Hvad er fordelene ved de nyligt markedsførte paclitaxel- og paclitaxel-polymermiceller?Lad os tage et kig på følgende.

Hvad er fordelene ved paclitaxel polymermiceller?

Fordele ved paclitaxel polymermiceller

1. Copolymeren er selvsamlet i vand for at danne en nanobærer med en "kerne-skal" struktur.Micellens nukleare indkapslede paclitaxel nedbrydes ikke, så det kan spille en rolle i blodet i længere tid

2. De polymere micellære paclitaxel-partikler er meget små (18-20nm), som passivt kan målrettes ind i tumormikromiljøet med vaskulære lidelser.På denne måde er det mere sandsynligt, at lægemidlet forbliver i tumorvæv, hvilket resulterer i dets høje koncentration i tumorvæv og lav koncentration i normalt væv.Samtidig med at effektiviteten forbedres, reduceres forekomsten af ​​bivirkninger yderligere.

Anvendelse af paclitaxel polymer miceller i Kina

I oktober 2021 annoncerede China National Drug Administration (NMPA), at den første paclitaxel-polymermicelle i Kina var blevet godkendt, og indikationen var ikke-småcellet lungekræft.

Bemærk: Den potentielle effekt og anvendelser introduceret i denne artikel er alle fra publiceret litteratur.

Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd. har specialiseret sig i produktion afpaclitaxel APIi mere end 20 år og er en af ​​verdens uafhængige producenter af paclitaxel API, et plante-afledt anti-cancer lægemiddel, godkendt af US FDA, European EDQM, Australian TGA, Chinese CFDA, Indien, Japan og andre nationale reguleringsorganer .Hande kan levere ikke kun høj kvalitetpaclitaxel råvarer, men også tekniske opgraderingstjenester relateret til paclitaxel-formulering.For mere information er du velkommen til at kontakte os på 18187887160.


Indlægstid: 15. december 2022