Hvad er virkningerne af luteinester?

Luteinester er en vigtig antioxidant.Det er et medlem af carotenoidfamilien (et naturligt fedtopløseligt pigment, der findes i en gruppe af planter), også kendt som "plantelutein".Det eksisterer sammen med zeaxanthin i naturen.Luteinester nedbrydes til frit lutein efter at være blevet absorberet af menneskekroppen, som har den grundlæggende funktion at supplere lutein tabt af menneskekroppen.Så hvad er effekterne afluteinester?Lad os tage et kig på følgende.
Lutein Ester
Effekt og funktion afluteinester:
1. Øjenbeskyttelse
Luteinester er rig på lutein, som kan hjælpe med at beskytte øjnene.Nu er mange børn på grund af den for tidlige kontakt med elektroniske produkter blevet udsat for stråling fra elektroniske produkter, og skaderne på øjnene er meget store.Så du kan tage luteinester dagligt for at beskytte dine øjne og syn, så du undgår at bruge briller for tidligt.
2. Lindre træthed
Luteinester kan hjælpe med at lindre træthed.Nu føler mange mennesker sig fysisk og mentalt udmattede på grund af livets overdrevne pres, så de kan tage luteinester for at lindre træthed.De effektive ingredienser i luteinester kan hjælpe med at lindre trykket og slappe af i humøret, og effekten er meget god.
3. Forebyggelse af hjertekarsygdomme
Luteinester kan også hjælpe med at forhindre hjerte-kar-sygdomme.Nu ser hjertekarsygdomme ud til at være blevet en almindelig sygdom, men sværhedsgraden af ​​hjertekarsygdomme kan stadig ikke ignoreres.Hvis der opstår hjerte-kar-sygdomme, er det også en meget forfærdelig ting, så du kan tage luteinester for at forebygge hjerte-kar-sygdomme.De effektive ingredienser i luteinester kan hjælpe med at fjerne affaldstoksiner i blodet og øge elasticiteten i blodkarrene, Effekten er meget god.
4. Forsinke ældningshastigheden
Luteinester kan hjælpe med at forsinke aldringshastigheden.Aldringshastigheden har et godt forhold til frie radikaler i kroppen.At tage luteinester kan forsinke aldringshastigheden.De effektive komponenter i luteinester kan hjælpe med at fjerne frie radikaler i menneskekroppen, og anti-aldringseffekten er ikke forkert.
Udvidet læsning:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd. har mange års erfaring med planteudvinding. Det kan tilpasses efter kundernes behov. Det har en kort cyklus og hurtig leveringscyklus. Det har leveret omfattende produkttjenester til mange kunder for at imødekomme deres forskellige behov og sikre kvaliteten af ​​produktlevering.Hande leverer høj kvalitetluteinester.Velkommen til at kontakte os på 18187887160 (WhatsApp-nummer).


Indlægstid: 19-jul-2022